Безкоштовна доставка по Україні від 1000₴

Терморегулятор для теплої підлоги - помічник у створенні затишної оселі

в Новини, Кейси

Компанія «Розумний Дім» спеціалізується на електричних нагрівальних системах більше 10 років, тому наші фахівці, які доступні по телефону 044-503-0606, або знаходяться безпосередньо за адресою на Сирецькій, 31 у Києві, мають високий ступінь кваліфікації і досвіду. Звернувшись до нас, ваше питання неодмінно буде вирішене в найкоротші терміни!

Нагрівальний кабель, який монтується під підлогове покриття (плитку, ламінат та ін) можна вибрати, судячи з його технічних та іміджевих характеристик. Припустимо, ви придбали кабель Nexans з унікальною безмуфтовою технологією, змонтували і забули про його існування. Він просто добре працює без вашого втручання. Але зовсім по-іншому йдуть справи з вибором терморегулятора, адже ви зобов'язані будете контактувати з ним практично щодня. Саме від терморегулятора залежить зручність користування системою вцілому. На сьогоднішній день ринок терморегуляторів досить широкий: від недорогих і простих у використанні до програмованих з практично інтуїтивним управлінням.

Отже, які ж очікування від теплої підлоги особисто у вас? Комфортна температура повітря - не сухого і не дуже вологого; ефект «затишного килимка», коли можна ходити босоніж; незалежність від центрального теплопостачання, якщо воно не справляється із завданням; спокій за дітей, що граються на підлозі без ризику застудитися. Впевнені, що всі ці аргументи «ЗА» добре вам відомі. А це означає, що вас уже цікавлять терморегулятори для теплої підлоги . Залишилося тільки зробити вибір правильно!

На які види терморегуляторів варто звернути увагу?

Умовно поділимо всі види систем управління на три сегменти:
  • Механічний термостат;
  • Цифровий термостат;
  • Цифровий програмований термостат;

Основними перевагами механічного терморегулятора є його ціна і простота використання. Візуально на лицьовій стороні присутній диск, яким регулюють температуру і, як правило, такий терморегулятор виготовляється без екрану. Нагадаємо, що для внутрішніх приміщень комфортною вважається температура повітря 25-27 °С, хоча температурний діапазон терморегуляторів набагато більший і становить +5 +40 °С.

Відповідно до своєї політики, «Розумний Дім» працює тільки з кращими брендами в кожному ціновому сегменті. У нашому асортименті датський бренд OJ Electronics займає ключове місце, як чи не єдина компанія, яка виробляє регулятори в Європі. На свою продукцію виробник дає гарантію 3 роки. Практично весь інший масив регуляторів, представлений на ринку України - виробництва Китай, Малайзія і т.д. З «механіки» найбільшим попитом користуються терморегулятори OJ Electronics OТN-1991 – з вимикачем і датчиком температури підлоги довжиною 3м. Але слід пам'ятати, що «механіка» не до кінця вирішує питання економії. Забувши вимкнути систему йдучи з дому, терморегулятор буде продовжувати роботу і використовувати електроенергію під час вашої відсутності, його не можна автоматично запрограмувати на певний режим роботи.

Якщо Ви задаєтесь питанням, що краще - цифровий терморегулятор для теплої підлоги або механічний, зверніть увагу на ряд ключових відмінностей. Цифрові терморегулятори мають більший діапазон температур -0 / +40 °С. Також є цифровий дисплей, який дозволяє встановлювати необхідну температуру. За допомогою кнопки можна включати і вимикати систему. Цікавий факт - такий тип терморегулятора, наприклад OJ Electronics OTN2-1991 підходить для установки у ванних кімнатах і взагалі в приміщеннях з підвищеною вологістю.
В них закладена необхідна кількість програм, спрямованих на створення оптимального теплового комфорту з мінімальними енерговитратами. В асортименті нашого магазину представлені такі якісні системи управління, як OJ Electronics OСС4-1991, OJ Electronics OСD4-1999 з функцією захисту від дитячих ігор. Особливо звертаємо Вашу увагу на терморегулятор з сенсорним дисплеєм OJ Electronics OCD5-1999 - окрім безлічі функцій, спрямованих на економію ваших коштів, цей термостат здатний самостійно розподіляти суму, яку ви виділили на обігрів. Також рекомендуємо розглянути програмований терморегулятор Nexans MILLITEMP CDFR-003, який відрізняється великим зручним цифровим дисплеєм з підсвічуванням і є оптимальним рішенням "ціна/якість".

Оскільки кожного покупця цікавить витрата електроенергії, в компанії «Розумний Дім» розроблений он-лайн розрахунок споживання системи «тепла підлога». Також є можливість завантажити безкоштовний мобільний додаток в Google Play - калькулятор систем «тепла підлога».

Резюмуючи інформацію, слід підкреслити, що абсолютно кожен терморегулятор виконуватиме свою основну функцію - управління обігрівом приміщення. Щодо іншого - це як вибір між автомобілем економ і преміум класу, переваги очевидні.

Якщо ви практично визначилися з вибором терморегулятора, але хочете переконатися на 100%, що рішення правильне, ми рекомендуємо проконсультуватися у наших фахівців по телефону (044) 503-06-06. Крім цього, дізнайтеся як правильно провести монтаж терморегуляторів, щоб уникнути поширених помилок при установці і бути повністю задоволеним своєю покупкою!